Beste sportieve ondernemer,

Middels deze brief willen wij u van harte uitnodigen om dit jaar deel te nemen aan het bedrijven toernooi van volleybal vereniging DBS.

Volleybal vereniging DBS organiseert dit jaar voor het eerst een bedrijventoernooi. Op dit toernooi worden vele bedrijven uitgenodigd om eens gezellig met de collega’s een potje te volleyballen. Dit is niet alleen gezellig en ontspannend maar ook nog eens goed voor de samenwerking.

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op Zaterdag 25 maart a.s.

Uiterlijk woensdag 22 maart is het wedstrijdschema te vinden op onze site www.dbs-balk.nl tevens ontvangt u op de wedstrijddag zelf het wedstrijdschema.

Zaterdag om 18.00 wordt er gestart met het DBS volleybuffet.

De medewerkers van sportkantine de Trime verzorgen voor alle deelnemers een “DBS volleybuffet”

Alle deelnemende ploegen kunnen zich eerst tegoed doen aan al het heerlijks om vervolgens lekker in beweging te gaan.

Het toernooi start om 19.00 en gedurende het toernooi zal onze gezellige kantine natuurlijk geopend zijn, waar u een lekker drankje kunt nuttigen en gezellig kunt napraten.

Wij hopen voor het eerste bedrijven toernooi vele bedrijven te ontmoeten. Naast het volleybal gaat het vooral om een gezellig en een sportief samenzijn. Wij zouden het op prijs stellen om u als bedrijf te mogen begroeten en dagen u uit om samen met uw personeelsleden/collega’s de strijd aan te gaan tegen andere bedrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,= per persoon, inclusief het DBS volleybuffet te voldoen via rekening nummer NL54RABO0305205218 ovv uw bedrijfsnaam en bedrijventoernooi DBS of bij aanvang van het toernooi.

Wij vragen u vriendelijk om u zo spoedig mogelijk in te schrijven. De laatste datum van inschrijving is vrijdag 17 maart. Inschrijven kunt u doen door een email te sturen naar  bedrijventoernooi@dbs-balk.nl met daarin vermeld het aantal teams de naam van de teams en het aantal deelnemers. (mocht je geen compleet team op de been kunnen brengen vermeld dat bij het inschrijven dan zorgen wij voor een oplossing)

Kijk voor meer informatie op de website www.dbs-balk.nl

Wij hopen dit jaar op uw inschrijving!

Met sportieve groet,

Yke van der Wal

Paul Rienstra

Timo Jager

Activiteitencommissie DBS.

Facebook

Twitter