WIN FANTASTISCHE PRIJZEN BIJ DE GROTE DBS-BINGO! LET OP: VOL = VOL!!
Vrijdag 19 maart om 20:00 uur is het zo ver: De grote DBS-Bingo! En jij bent uitgenodigd!
Het wordt tijd voor weer eens een feestje. Een DBS-feestje! Dit keer niet in de sporthal, maar gewoon thuis op de bank. Dat scheelt weer meters bij het naar huis kruipen!
Heren 2 organiseert voor jullie een leuke avond. Onder leiding van Show-master Sebas spelen we 4 superspannende ronden bingo. Op zich al voldoende voor een avond om nooit te vergeten, maar het wordt nog veel mooier als je weet dat er ook nog wat te winnen valt!
Denk aan rijkgevulde slagerspakketten, shoppen op afspraak bij Steegenga, en natuurlijk de absolute hoofdprijs: een steigerhouten tuintafel van maar liefst 2,40 meter!
Hoe werkt het? Je koopt bij ons één of meerdere bingo-kaarten. Elke kaart heeft 4 bingo-spelen, met 1 kaart heb je dus voldoende om alle 4 de ronden mee te spelen. Maar meespelen met meerdere kaarten kan natuurlijk ook! De kaarten kosten € 10,00 per stuk.
De kaart(en) krijg je toegestuurd per e-mail, samen met de link naar ons virtuele café. Als je ook een borrelpakket hebt besteld, wordt dat bij je thuisbezorgd. Op vrijdagavond ga je klaar zitten met een hapje en een drankje en vanaf 19:30 uur log je in, want om 20:00 uur begint de bingo. Uiteraard op je smart-TV, of via je laptop aangesloten op je TV, of gewoon via je telefoon of tablet. Een webbrowser is in principe voldoende, even Zoom downloaden werkt nog beter. Ben je eenmaal binnen? Sit back and enjoy the show!
 
Klik hier voor deelname!    Deelname gesloten!

Club Sponsoren

Facebook